21 september - 19.45 uur

Event organisator Eric van Heeswijck, eigenaar EVH EVENTS is trots dat de eerste editie PROMS ter gelegenheid van 75 jaar bevrijding Eindhoven zal plaatsvinden.

Hét evenement dat muziekstijlen samenbrengt. Gevestigde namen binnen de popmuziek slaan samen met grote namen uit de klassieke muziek een brug tussen de verschillende genres, waarbij de liefde voor muziek de boventoon voert.

**Vanwege onvoorziene omstandigheden zijn we genoodzaakt het Proms buitenprogramma te verplaatsen naar binnen in Stadspaviljoen Eindhoven.**

Door de gewijzigde locatie zijn we genoodzaakt het programma aan te passen waardoor de optredens van Guido’s Orchestra en The Rosenberg’s komen te vervallen.

PROMS CONCERT

Hét evenement dat muziekstijlen samenbrengt.

Trijntje-Oosterhuis_284x177

Trijntje Oosterhuis

Ze werkt voor haar nieuwe album samen met muzikanten die deels uit een andere generatie komen, maar een bepaald verwantschap delen: ze delen dezelfde muzikale roots en hebben grote liefde voor muziek. Het album ‘Dit Is Voor Mij’ is recht uit haar hart en laat horen wie ze is en waar ze nu staat.

www.trijntje.nl 

Jill-Helena_284x177

Jill Helena

Deze krachtige zangeres, die heeft meegedaan aan The Voice of Holland Seizoen 4, behaalde de finale en had een nummer 1-hit met het nummer ‘Als alle lichten zijn gedoofd’. Jill Helena schakelt moeiteloos van uptempo dance hits naar mooie en krachtige powerballads, waar je ongetwijfeld kippenvel van krijgt.

www.jillhelena.nl

Johnny-Rosenberg_284x177

Johnny Rosenberg

Johnny Rosenberg behoort tot de zeer muzikale zigeunerfamilie Rosenberg. Met sprankelende, swingende jazzy en feel-good pop nummers zorgt hij ervoor dat de tijden van Frank Sinatra en het gevoel van Michael Bublé weer herleven. Maar deze getalenteerde zanger heeft véél meer in zijn mars. Als het dak eraf moet, is zanger Johnny Rosenberg ook op z’n plek. Dance-classics, swingende en funky nummers: Johnny is een muzikale duizendpoot.

www.johnnyrosenberg.nl

Jorge-Castro_284x177

Jorge Castro

Behoort bij de 4 beste tenoren van de wereld naast Andrea Bocelli, Plácido Domingo & José Carreras.

Jorge begon zijn carrière in zijn geboorteland Paraguay, maar is sinds 1991 ook in Nederland niet meer weg te denken. Hij won de Soundmixshow met zijn onvergetelijke imitatie van Luciano Pavarotti. Inmiddels heeft Jorge nationaal en internationaal opgetreden met grote namen als Shirley Bassey, Frank Sinatra, Julio Inglesias en Andrea Bocelli.

Ruth-Jacott_284x177

Ruth Jacott

Ze is niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziek industrie. Met hits als Hartslag, Vrede, Leun Op Mij, Ik Ga Door en Blijf Bij Mij heeft zij zich recht in de harten van Nederland gezongen.

www.ruthjaccot.nl

Jamai_284x177

Jamai Loman

Sinds zijn winst van Idols in 2003 is hij niet meer weg te denken uit het Nederlands entertainment landschap. Jamai heeft veel kennis van muziek en al jarenlange ervaring als presentator. Ook is hij bekend van vele musicals.

PROMS EINDHOVEN IS MOGELIJK GEMAAKT DOOR: